Urmăriti-ne și pe

Favorite

Detalii la telefonul +373 69 640 511

Text

Fă o invitație deosebită persoanelor dragi

Mesaje de felicitare

Ziua Indrăgostiților

Cod produs

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

 

1

Aşa cum oceanul se aruncă către ţărm, aşa cum munţii se înalţă către cer, aşa cum copilul mic are nevoie de mama, aşa am eu nevoie de tine mereu în viaţa mea. Tu eşti soarele vieţii mele, tu eşti bucuria mea, tu eşti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta!

Te iubesc!

 

2

Poate că ochii mei nu au luminat îndeajuns zarea ta, poate că zâmbetul meu senin nu a înseninat îndeajuns faţa ta, poate că am fost doar un strop din roua dimineţii, care a căzut în fântâna vieţii tale,

poate că am fost doar o stea, în înaltul cerului inimii tale,

dar poate că TE-AM IUBIT, şi TE IUBESC !!!"

 

3

Eşti trandafirul crescut din inima mea, promit să fiu apa, aerul şi pământul de care ai nevoie. Dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine?

 

4

Nimeni nu-mi poate fura zâmbetul care-mi apare când mă gândesc la tine. Şi nimeni nu-mi poate fura inima, pentru că ea deja îţi aparţine.

 

5

Cineva mi-a spus că o oră durează 60 de minute şi un minut durează 60 de secunde….. dar nimeni nu mi-a zis că o secundă fără tine

durează o veşnicie.

 

6

Cum primăvara se umple o câmpie de flori, de culori şi de miresme, aşa în clipa în care te-am cunoscut inima mea s-a trezit la viață şi s-a umplut

de dragoste, de fericire şi de plăcere.

 

7

Te aştept să îţi ofer toate florile sufletului meu, sunt numai ale tale pentru că tu le-ai făcut să răsară atât de frumos. IUBITA TA…

 

 

 

8

Oare sunt eu chiar atât de frumoasă pe cât o arată iubirea şi dorul tău? Oare ce te poate face atât de fericit lângă mine? Sau eşti şi tu ca mine, cu cât te iubesc mai mult cu atât creşte şi iubirea ta?

Dacă e aşa unde ne vom opri iubitule? În paradis?

 

9

Câte stele sunt pe cer atâtea vise cu tine sunt în sufletul meu, cât de fierbinte e soarele, atât de fierbinte mi-e dorul de tine; te aştept în fiecare clipă să-mi împlineşti visele şi să-mi astâmperi dorul.

A ta iubită fericită …

 

10

Nu mi-am imaginat vreodată ca un bărbat poate fi atât de îndrăgostit şi atât de fermecător. Eşti minunat şi te iubesc mai mult

decât îţi poţi imagina.

 

11

Pentru dragostea ta infinită, pentru pasiunea şi tandreţea ta, pentru toată fericirea – recunoştinţa şi dragostea mea pentru tine sunt nemărginite.

Te ador...

 

12

Îţi mărturisesc că nu te iubesc pentru ceea ce eşti tu, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine!

Numai tu mă poţi face fericită. Te iubesc !

 

13

Când toţi îmi spuneau că Făt-Frumos nu poate fi decât un vis copilăresc şi ar trebui să renunţ la el, eu am continuat să cred şi să sper.

Visele şi speranţele mele s-au împlinit!

Îţi mulţumesc că ai apărut în viaţa mea.

Te iubesc!

 

14

Iubitul meu minunat,

Pe cât eşti de puternic pe atât eşti de tandru, pe cât eşti de tandru pe atât eşti de viril, pe cât eşti de viril pe atât eşti de romantic! Eşti mai minunat decât am visat şi eşti al meu. Te iubesc!

 

15

Mi-e dor de tine iubitule

Mi-e dor de îmbrăţişarea ta fierbinte, mi-e dor de buzele tale dulci, sunt flămândă după şoaptele tale de dragoste, mi-e dor şi sufăr cumplit după tine, scumpul meu iubit, întoarce-te cât mai degrabă!

 

16

Cu adoraţie de la sufletul tău pereche, care râde şi suferă alături de tine.

 

17

E minunat să ştii că nu vei fi niciodată singur şi că vei fii iubit mereu,

e minunat să înţelegi că ai alături pe cineva în care te poţi încrede

la fel ca în tine însuţi!

 

18

Dacă n-ai fi tu, nu aş mai vedea lumea în aceeaşi culoare în care o văd acum. Ar fi mult mai mată. Îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie de ceva, dar şi în clipele de fericire. Te iubesc!

 

19

Dragostea e cel mai ciudat joc deoarece ori câştigă amândoi, ori pierd! Mă bucur că am fost victorioşi în ciuda obstacolelor!

 

20

Fiecare are propria filozofie a iubirii, eu am dovada pură şi anume pe tine Îți mulţumesc că exiști!

 

21

Mi-e dor de tine şi de noi, şi-acum aş vrea să fim împreună amândoi! Să ne iubim ca doi nebuni, sub cerul luminat de stele, în care gândurile mele se-aprind ca nişte candele!

 

21

Un mesaj de iubire cu un singur scop: vreau să îţi şoptesc Te iubesc!

 

22

Soarele nu ar străluci, cerul nu ar fi senin şi eu nu aş fi fericit dacă nu ai fii tu - Iubirea Vieţii Mele.

 

23

Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, eşti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos!

 

24

Aş vrea să fiu prima rază de soare ce îţi mângâie chipul dimineaţa, dar ştiu că nu pot. Aş vrea să fiu ultima rază de lună ce te adoarme dar ştiu că nu pot. Sunt doar un om ce te iubeşte şi fără tine nu trăieşte!

 

25

Un curcubeu ciudat şi o furnică ascunsă în căuşul palmei, ziua de azi şi promisiunea de mâine şi mai ales toată dragostea mea – toate pentru tine.

 

26

Te iubesc ca-n prima zi când raze de soare aurii cădeau uşor purtate de vânt asupra noastră pe Pământ.

 

27

Te iubesc te voi iubi şi chiar dacă soarta ne va despărţi iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea. Să ai o zi frumoasă dragostea mea!

 

28

Dragostea e întotdeauna răbdătoare şi drăguţă, niciodată nu e geloasa. Nu e lăudăroasă sau încrezută, nu e nepoliticoasă. Nu se apără, dar nici nu se răzbună.. Ea nu găseşte plăcere în păcatele altora, dar găseşte plăcere în adevăr. Este întotdeauna gata să ierte, să aibă încredere, să spere şi să îndure. Să ai parte întotdeauna de Ea!!Felicitări de Sf.Valentin!!

 

29

Nu există vreun pictor care să fi surprins cu adevărat sentimentele unei mame pentru copilul său. Dragostea mea pentru tine a crescut cu fiecare zi a vieţii tale. În fiecare zi am adăugat ceva la ceea ce simţeam pentru tine. Am fost lângă tine şi la reuşite și la dezamăgiri şi te-am văzut schimbându-te din zi în zi în mai bine. Îmi amintesc visând la ziua de mâine întrebându-mă ce te aşteaptă.... Ai avut parte şi de surprize, dar şi de lucruri pe care le-ai aşteptat. Ştiu ca dragostea mea te-a însoţit întotdeauna și te-ai bazat pe ea.  Te iubesc.

 

 

30

Pentru toţi anii în care ai fost primul gând dimineaţa, și ultimul seara. Fiecare an este mai dulce decât precedentul. Dacă ar trebui să o iau de la început, aş face la fel iar şi iar. Dacă aş avea o singura floare pentru fiecare clipă când m-am gândit la tine, m-aş plimba în propria grădină. Te îmbrăţişez cu multă dragoste.

 

31

Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea,
de cenuşă-şi leagă firea.
De-i ştergi fluturelui praful,

nici o vrajă, nici o boare,

nu-l vor face să mai zboare.
Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge

praful dragostei de pe aripile tale.

 

32

Dacă aş planta o floare de fiecare dată când mă gândesc la tine, aş merge acum printr-o grădină plină cu flori fără să-i mai găsesc capătul…

 

33

Plouă acum…Ar trebui să te duci la geam şi să numeri picăturile de ploaie…atât de mult îmi este mie dor de tine!

 

34

Odată mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine.

 

35
M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine.

Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!

 

36

Ieri, astăzi și mâine, doar tu ești în gândurile mele. Tu ești licărul de speranță, tu ești flacăra dragostei și tu ești dorința mea de a fi mai bun/ă! Te iubesc!

 

 

 

37

Fiecare noapte, fiecare atingere, fiecare sărut pe care mi le-ai dăruit le prețuiesc mai mult decât propria-mi viață! mă pierd în cuvinte și în ceea ce nu se poate numi dragoste pentru că este mult mai mult decât atât:

tu ești speranța mea de a trăi! TE IUBESC!

Știi unde vei fi de "Valentine's Day"?

În inima mea ca întotdeauna!

 

38

Suntem împreună de aproape trei ani. Trei ani în care am plâns, am vorbit și am râs împreună. Trei ani în care am fost frați, prieteni și iubiți. Ești jumătate din inima mea, ești jumătate din mine. Te iubesc și vreau să petrecem cea mai frumoasă zi împreună
"ZIUA INDRĂGOSTIȚILOR"

 

39

Mi-e greu să-ți mulțumesc în cuvinte pentru tot ceea ce mi-ai daruit în acești ani... e greu să scriu în vorbe simple cât de mult însemni

pentru mine... Pot doar să-ți spun cât de mult TE IUBESC!

 

40

Aș vrea să iubesc marea, dar marea nu iubește oamenii. Aș vrea să iubesc ploaia, dar picăturile ei sunt mari și reci. Aș vrea să te iubesc pe tine, dar poate tu n-o să mă iubești niciodată. Și totuși ... am să iubesc marea și ploaia și pe tine întotdeuna!

 

41

Fiecare din noi este un înger cu o singura aripă

și nu putem zbura decât îmbrătișându-ne!

 

42

Am sperat să te-ntâlnesc, 
Și să-ți spun că te iubesc, 
Tu ești puișorul meu, 
Te voi adora mereu. 
Te voi iubi la nesfârșit, 
Tu ești tot ce mi-am dorit, 
Visul meu e-adevărat, 
Tu ești tot ce am visat.

 

43

Privesc către cer și rog o stea să te sărute în locul meu, luna să îți vegheze somnul, iar îngerii să-ți îndulcească visele... închide ochii

și voi fi lângă tine..!!! Te iubesc

 

44

Iubește-l pe cel de lânga tine, 
Iubește-l pe cel de departe, 
Iubește-l pe cel din inima ta, 
Iubește ce a fost... 
Iubește ce v-a fi... 
Iubește ce este... 
Iubește-te și pe tine...

 

45

De Valentine's Day, pune-ți prima dorință pentru VISE, ca acestea să-ți lumineze cerul; a doua pentru FERICIRE, să-ți facă inima să tresare;

și a treia pentru IUBIRE să-ți învăluie întreaga zi.

HAPPY VALENTINE'S DAY!

 

46

De o vreme încoace, soarele strălucește mult mai puternic pentru mine. Simt cum razele lui calde mă învăluie într-o dulce legănare și cum întreaga mea ființă se cutremură de fericire. Acest soare cald ești tu iubirea mea. Ești asemeni unui astru, fără asemănare, strălucind mereu în mintea mea, în inima și sufletul meu. Pentru iubirea mea cea mare și persoana pe care nu o voi uita niciodată. 
TE IUBESC!

 

47

Ți-am auzit numele și nimic nu m-a putut opri să te întâlnesc, mi-ai vorbit și am înțeles că nimic nu e întâmplător. Ai simțit că te caut și ai apărut odată cu Sf. Valentin, să-mi dărâmi o lume pentru a-mi construi alta,

așa cum am visat.

 

48

Până acum n-am găsit cuvântul care să exprime ceea ce simt pentru tine și cred că un astfel de cuvânt nu există. Dar ce contează... Tot ce ai adus în viața mea e mai presus de cuvinte.

 

49

Astăzi noi sărbătorim 
Pentru că mult ne iubim 
Noi suntem îndrăgostiți 
ȘI SĂ FIM DOAR FERICIȚI!

 

50

Dacă nu ai fi existat, aș fi îmbătrânit căutându-te în lumea largă...

 

51

Nu am destule cuvinte să-ți spun cât te iubesc. Chiar dacă nu o spun mereu tu ești pentru mine apa pe care o beau, aerul pe care îl respir, lumina ochilor mei. Te iubesc până la cer și înapoi de un miliard de ori și sper să-mi fii alături pâna la adânci bătrâneți.

 

52

Tu ești începutul și sfârșitul meu .. eu și cu tine suntem Noi, noi însemnând sfera iubirii desăvârșite... sufletul meu s-a îmbolnăvit de tine... tu și cu mine, două zăpezi care se topesc una dupa alta... am învățat să te iubesc așa cum respir: profund, adânc și iremediabil... Tu, ai cheia inimii mele, iar eu îți dăruiesc inima. Vrei să o deschizi?

 

53

Am comis o crimă frumoasă, iubito: am îndrăznit să sfidez rațiunea și să mă las pradă unei feerii numită IUBIRE. Și te iubesc așa cum o pasăre iubește zborul și libertatea, așa cum albina iubește floarea; tu ești infinitul meu magic. Ești religia mea de abur și întuneric și în fiecare noapte mă cobor în sanctuarul viselor, unde-ți clădesc altare de marmură, împodobite cu petale de trandafiri pe care valsează picături de rouă, izvorând din doi ochi superbi. Ești refugiul meu.

În brațele tale am descoperit o lume nouă,

am găsit o altă definiție a fericirii,

am învătat să respir un alt aer,

să zâmbesc sub un alt cer. 
Zi de zi îți mulțumesc pentru că ești Tu

și îmi aduci zâmbetul pe buze! 

Te ador!

 

 

 

54

O scoică de aur e inima Ta, iar perla iubirii se află în ea, dar scoicile se sparg de stâncile reci, iar perla iubirii rămâne pe veci!

 

55

Împreună i-am furat soarelui o rază și ne-am făcut cunune de fericire. Eu i-am răpit mării o lacrimă și am dăruit-o pământului ca să te aducă înapoi, în zilele când erai departe de mine. Am schimbat șoapte cu iarna, ce tocmai a plecat, ca să nu ne înghețe iubirea. Am căzut în genunchi

în fața răsăritului și l-am implorat să mai stea în inimile noastre.

Astăzi, de sărbătoarea iubirii, toate minunile sunt alături de noi,

căci natura ne-a binecuvântat cu puritate,

iar iubirea mea este mai sinceră decât roua dimineții!

Te iubesc!

 

56

Pentru tine am creat o floare cu totul și cu totul specială: 
Am pus într-un boboc roșu de trandafir flacăra pasiunii mele și am lăsat-o să ardă. Am luat apoi o cupă de crin - simbol al curățeniei dragostei mele și am așezat trandafirul în ea. Și pentru că iubirea noastră să fie veșnic luminată, am folosit ca suport o pălărie imensă de "floarea soarelui". 
Primește această floare a dragostei mele pe care ți-o ofer

numai și numai ție și bucură-te de ea, iubitul meu!

 

57

Iubesc o urmă.. de parfum, ce m-a facut sămi întorc privirile asupra ta... iubesc... o urmă a mâinii tale... care odată m-a cuprins.... iubesc o urmă... o urmă a buzelor tale... care odată au pecetluit dragostea noastră... iubesc... o urmă... de lacrimă... lacrimă ce a curs... când tu ai șters și ultima umbră de zâmbet... iubesc o urmă... rămasă pe inima mea... iubesc... amintirea ta...

 

58

 În momentul în care ai apărut în viața mea am început să respir. Până să te cunosc eram oarbă. Inima mea a început să bată când m-ai strâns prima data în brațe. Numai alături de tine sunt fericită.

Te iubesc, dragul meu drag!

 

 

 

 

Легенда старая жива,

И верю, что неоспорима.

Такая сказка нам нужна,

Чтоб раз в году, в день Валентина,

Признаться мог в любви тебе:

Тебя нет лучше на Земле.

 

 

В день святого Валентина

Вам признаться я решил,

Что давно Вас полюбил,

Вы мне так необходимы!

Может станем мы поближе?

Что смогу, я все Вам дам.

Вместе лучше будет нам.

Я клянусь, что не обижу!

 

 

 

Если вдруг откроюсь я

В день святого Валентина,

Как порядочный мужчина,

Не обманете меня?

Лучше я приму отказ,

Чем обман любви от Вас.

 

 

Посылаю валентинку

В Виде сердца моего.

Но вглядись скорей в картинку –

Ты найдешь там и свое.

Ведь бывают чудеса:

Было сердце, стало два.

 

 

 

Незнакомкой быть устала.

Вам откроюсь – будь что будь!

Взрослым людям не пристало

Время ценное тянуть.

Надоело быть одной.

Может, встретитесь со мной?

Вас на чай я приглашаю,

Вечер славный обещаю.

 

 

Любить тебя мне тяжело –

Любви ответной нет.

Хочу в душе стереть твой след,

Но, видно, не дано.

Урони хотя б слезинку

На простую валентинку!

 

 

 

 

Top